Virtual Shopping: Follow VFV & get SALE ACCESS at shopVIP!

Because shopVIP.com only delivers in Holland and Belgium, this post is meant for Dutch followers. I’m sorry ladies, I’ll continue in Dutch.


ShopVIP.com is een shopping community die exclusieve Sales organiseert. Topmerken op het gebied fashion, beauty en lifestyle worden aangeboden tegen 30% tot wel 70% korting! Denk aan o.a. Guess Jewelry, D&G, DKNY, Moschino, Ed Hardy, Gucci jewelry, Marlies Dekkers en noem maar op! De sales zijn maar een paar dagen beschikbaar, dus je moet er snel bij zijn. Gelukkig brengt shopVIP je via email direct op de hoogte van de nieuwe sales. Als jij je inbox goed in de gaten houdt, bestel je met een paar klikken een DEPT jurkje, een mascara set van YSL of een Micheal Kors horloge! Betalen is ook erg makkelijk en kan op jouw manier met iDeal, creditcards, paypal of acceptgiro.

Naast shopmogelijkheden biedt shopVIP ook fashion tips. Zo kun je als communitylid vragen stellen aan niemand minder dan Bastiaan van Schaik en Tiany Kiriloff (fashiondirector voor Nederland & Belgie). Zo koop je niet alleen een fashion item, maar kun je ook tips krijgen om het te stylen. Bovendien krijg je voor elke aankoop zogenaamde diamonds die jou een VIP lid kunnen maken. VIP’s krijgen o.a. bij elke aankoop 5% extra korting!


Klinkt super, waar wacht je nog op?! Membership! De sales zijn alleen toegankelijk voor leden. Op deze manier blijven de sales erg exclusief. Lid worden van deze shopping community gaat dan ook niet zomaar. Je kunt lid worden door jezelf op de wachtlijst te plaatsen of als je door iemand wordt uitgenodigd. Maar er is nog een weg die leidt naar Rome, of beter gezegd; naar het shopwalhalla!

ShopVIP biedt VFV volgers een exclusieve toegangscode!

Lid worden is gratis en er zijn geen aankoopverplichtingen, so why not?! Makkelijker wordt het niet: Eén klik om VFV te volgen, dezelfde dag een toegangscode ontvangen and you can go shop! Veel plezier op shopVIP.com!

2 comments:

 1. Hello pretty!
  I took a look on your blog and I think it's so cute and interesting: I like so much the outfits that you propose.
  You have a new follower!
  I hope you visit my blog, too.
  I would be very happy if we could follow each other.
  kiss

  ReplyDelete

Thanks, I'm looking forward to reading your comment!

Note: Only a member of this blog may post a comment.